vastuulliset herkut yrityslahjaksi tai y

Toffee

Sekä Vanhanajan voitoffee sekä pienet kermakaramellit on valmistettu aidosta voista ilman palmuöljyä. Molemmat ovat gluteenittomia. Herkut pakataan käsin kauniisiin pakkauksiin, joista löytyy monta erilaista tervehdystä: kiitos, hyvää joulua, onnea, halaus. Kanelimamman lahjapakkauspalvelulle on myönnetty Avainlippu-merkki.

 


Vanhanajan voitoffee

Jo lapsena rakastin toffeeta, ja valmistin sitä usein äidin vanhalla valurautapannulla. Joskus kaupittelimme toffeeta myös paikallisella torilla kiiltokuvin koristellussa lahjapaketissa. Kanelimamman Vanhanajan voitoffee valmistetaan samalla, lapsuudestani tutulla reseptillä. Valmistajaksi löytyi ystävien avulla pieni ja perinteikäs, perheomisteinen tehdas idyllisestä pikkukylästä Puolasta. Maailman parhaat kermakaramellit – ”lehmäkarkit” – tulevat Puolasta, mutta minä halusin hieman sitkeämmän koostumuksen, joka ei silti tartu hampaisiin. Toffee valmistetaan aidosta voista, ja siksi siinä on lapsuudesta tuttu maku.


Vanhanajan voitoffeen lisäksi valikoimaan kuuluu kanelipullan makuinen kanelitoffee – Kanelimamman oma nimikkomaku, jota ei tietääkseni valmista maailmassa kukaan muu. Maista ja ihastu!


Kanelimamman toffeeta saa 150 gramman tai 250 gramman pusseissa tai 300 gramman
lahjalaatikoissa. Kanelimamman-nimikkokuosisten etikettien sävyt ja teemat vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Ilahduta ystäviäsi ihanilla herkkulahjoilla ympäri vuoden!

 


Kermakaramellit


Suloiseen lahjarasiaan pakatut pienet kovat kermakaramellit on valmistettu Kanelimamman omalla reseptillä ilman palmuöljyä, eivätkä ne sisällä gluteenia. Valitse sopivin kolmesta tekstivaihtoehdosta: rakas, onni ja kiitos – kussakin on sama viesti neljällä kielellä. Ihana pikkulahja vaikkapa äitienpäivään tai kiitoslahjaksi opettajalle.


Karamellirasia on suunniteltu helposti postitettavaksi. Voit kirjoittaa osoitteen suoraan paketin taakse ja lähettää rasian postitse 250 gramman postimaksulla. Rasia mahtuu postiluukusta, joten lahjan saaja saa sen suoraan kotiinsa. Yllätä myös ulkomailla asuva ystäväsi pienellä lahjalla!