kanelimamma

Tietosuoja

Kanelimamman verkkokaupan ylläpitäjä on Kanelimamma Oy, Helsinki, Suomi. Y-tunnus 3115303-4. 

info@kanelimamma.com
044 385 4723

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) mukainen tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot. Kanelimamma Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja haluaa noudattaa toiminnassaan hyviä tietosuojakäytäntöjä.  Asiakkaan tulee hyväksyä tämän sivun ehdot ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista.

 

Rekisterin omistaja

Kanelimamma Oy
Y-tunnus 3115303-4
Pulttitie 8
00880 Helsinki

 

Rekisteriasioista vastaava:

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä saa lisätietoja sähköpostilla:
info@kanelimamma.com

 

Rekisterin nimi

Kanelimamman verkkokaupan asiakasrekisteri

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 – Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, ja laskutus
– Verkkokaupan kehittäminen ja hallinnointi 
– Asiakasviestintä ja markkinointi

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja henkilötietoja käsitellään vain asiakkaan ja Kanelimamma Oy:n väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

 

Rekisterin sisältämät tiedot

Kanelimamma Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri sisältää seuraavat verkkokaupan asiakkaan antamat tiedot:
– Etu- ja sukunimi
– Sähköposti
– Puhelinnumero
– Toimitustiedot
– Maksu-/laskutustiedot
– Tiedot mahdollisista markkinointiluvista ja -kielloista

 

Lisäksi rekisteri sisältää:

 – Ostohistoria
– Päätelaitteiden tunnistetiedot (IP-osoitteet)
– Nettikaupan käyttö- ja selaustiedot

 

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot ovat lähtöisin asiakkaan itse verkkosivustoillamme ilmoittamista tiedoista. Henkilötietoja on mahdollista kerätä myös erikseen lomakkeilla rekisterinpitäjän verkkosivuilla, tapahtumissa ja kampanjoissa, sekä puhelimitse asiakaspalvelupuheluiden aikana.

 

Tietojen siirto kolmansille osapuolille

Kanelimamma Oy luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille esim. maksutapahtumissa, toimituksissa ja tietyissä markkinointitarkoituksissa palvelun tuottamiseksi. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat:

 – Kuljetusliikkeet, kuten Postnord ja Posti
– Maksunvälittäjät maksukortilla maksettaessa (Stripe)
– Luotonvälittäjät laskulla tai osamaksulla maksettaessa
– Sähköpostimarkkinointikumppanit, kuten Madmimi

Nämä kolmannet osapuolet eivät saa käyttää annettuja tietoja omiin tarkoituksiinsa ja heille toimitetaan vain palvelun   onnistumisen kannalta tärkeä informaatio. Emme luovuta, myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille. Lisäksi Kanelimamma Oy:llä on oikeus/velvollisuus luovuttaa henkilötietoja viranomaisille heiltä tulevien tietopyyntöjen täyttämiseksi.

 

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin liittyvät tietokannat ovat teknisin keinoin suojattuja ulkopuolisia tietomurtoja vastaan. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa, jonne ulkopuolisilla ei ole pääsyä. 

 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyillä on alla olevat oikeudet:

 – Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
– Oikeus tietojen oikaisemiseen
– Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinointi)
– Oikeus vastustaa käsittelyä
– Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
– Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseksi tulee tarkastuspyyntö, kielto tms. lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterin ylläpitäjälle. Tarkastuspyyntöjen osalta rekisterinpitäjä saa periä tietojen antamisesta aiheutuvan kohtuullisen korvauksen, mikäli rekisteröity käyttää tarkastusoikeuttaan useammin kuin kerran vuodessa.

 

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme rekisteriin tulleita tietoja vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

 

Evästeiden käyttö

Evästeet (Cookiet) sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. Verkkopalvelumme hyödyntää evästeitä, jotta voimme tarjota palvelumme mahdollisimman sujuvasti. Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostona tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, ei kuitenkaan koskaan 12 kuukautta pidemmäksi ajaksi. Istuntokohtaiset evästeet tallennetaan tilapäisesti ja ne katoavat, kun lopetat selausistunnon. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Jos poistat kaikki evästeet, et pääse hyötymään kaikista Kanelimamman verkkokaupan ominaisuuksista.