palmuöljytön ja gluteeniton suklaa kotim

Suklaa

Kanelimamman suklaat, kuten muutkin herkut, ovat palmuöljyttömiä. Huolella valitut herkut on pakattu tyylikkäisiin lahjapakkauksiin, jotka sopivat myös yrityslahjoiksi.


Suklaatryffelit


Etsin pitkään suklaata, joka maistuisi hyvältä eikä sisältäisi palmuöljyä. Lopulta löysin ranskalaisen suklaatehtaan, joka valmistaa aivan taivaallisen hyviä, suussa sulavan pehmeitä
suklaatryffeleitä ilman palmuöljyä. Suklaatryffelit pakataan Suomessa, kuten muutkin Kanelimamman herkut. Suunnittelin
ylelliselle suklaalle arvoisensa, hillitysti koristellun kultareunuksisen pakkauksen, jonka ansiosta suklaatryffelit sopivat mainiosti myös yrityslahjoiksi.

 

Saatavilla on kaksi makuvaihtoehtoa: merisuolaa ja toffeemurusia sisältävä ruskea CHOCO ja vadelmainen punainen CHOCO – tilaa vaikka molemmat! Pakkauskoko on 150 grammaa.
Maistettuasi Kanelimamman suussa sulavia suklaatryffeleitä et voi niitä vastustaa – tilaa kotiin vierasvaraksi, omiin herkutteluhetkiin ja lahjaksi!


Kuorrutetut mantelit


Suolaisen makeat, valkosuklaalla kuorrutetut suolakinuskimantelit ovat superherkullisia ja tietenkin palmuöljyttömiä. Mantelit on pakattu tyylikkääseen, kultaraidalliseen kartonkirasiaan – valitse kahdesta värivaihtoehdosta. Kuorrutetut mantelit sopivat mainiosti myös pääsiäisen suklaaherkuksi ja mitäpä olisi joulu ilman suklaamanteleita!