SOPIMUSEHDOT

Verkkokaupan lahjapakkauksia myy Kanelimamma Oy, Helsinki, Suomi. Y-tunnus 3115303-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 14% tai 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskustannusten muutoksiin.

TILAAMINEN

Lahjapakkaukset tilataan Kanelimamman verkkokaupan kautta: www.kanelimamma.com. Vahvistamme kaikki tilaukset sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Mikäli tilauksen tekeminen verkkokaupasta ei jostain syystä onnistu, niin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@kanelimamma.com tai puhelimitse arkisin 9-16 p. 044 385 4723.

TOIMITUS

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle valitsemaasi yhteen toimitusosoitteeseen. Toimitusmaksu on ilmainen ja tuotteet toimitetaan Postnordin välityksellä kotiovelle. Toimitusaika on noin 4-5 arkipäivää tilauksen maksamisesta. 

 

Kanelimamma ei vastaa lähetyksistä, joissa on väärä toimitusosoite, joten varmistathan, että kirjoitat tilaukseen lahjansaajan validin osoitteen, kiitos. On myös tärkeää kirjoittaa vastaanottajan puhelinumero, jotta kuljetusyritys voi sopia parhaan mahdollisen toimitusajan lahjansaajan (tai sinun) kanssa.

Jos paketti katoaa kuljetuksen aikana, otathan yhteyttä asiakaspalveluun, niin jäljitämme kadonnutta toimitusta: info@kanelimamma.com. Kirjoita viestiin tilauspäivämäärä ja osoite.

MAKSU

 

Tilaukset maksetaan verkkokaupassa ostosten teon yhteydessä. Käytössäsi on yleisimmät pankki- ja luottokortit. Verkkomaksaminen on suojattu. Palveluntarjoajana toimii Stripe. www.stripe.com.

 

PALAUTUS

 

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Huomaathan kuitenkin, että elintarvikkeilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Palautusoikeutta ei myöskään ole, jos tuotetta on käytetty. Mahdolliset reklamoinnit voi lähettää sähköpostitse: info@kanelimamma.com. 

Palautuksesta aiheutuvat kustannukset jäävät asiakkaan maksettavaksi. Palautamme rahat palautetuista tuotteista suoraan asiakkaan tilille noin viikon sisällä tuotteen saapumisesta. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, lähetä aina ennen palautusta sähköpostilla tieto palautuksesta info@kanelimamma.com.

 

FORCE MAJORE

 

Kanelimamma Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kanelimamma Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin myyntiehtoihin.