suola ja pippuri lahjapakkauksessa

Mausteet

Laadukkaat ja riittoisat mausteet ilman lisäaineita


Kanelimamman mausteet ovat laadukkaita premium-tason tuotteita, jotka myydään riittoisissa ja ekologisissa kartonkipakkauksissa. Teen yhteistyötä luotettavan eurooppalaisen tukkurin kanssa, ja mausteet räätälöidään toivomusteni mukaan.


Kanelimamman mausteet sisältävät vain puhtaita mausteita tai yrttejä sekä joskus ripauksen suolaa tai sokeria, eivät muuta. Kanelimamman mausteet eivät koskaan sisällä natriumglutamaattia tai muitakaan aromivahventeita, eivätkä halpoja täyteaineita, kuten peruna- tai maissitärkkelystä.
 

Esimerkiksi Kanelimamman kaneli on laadukasta ceyloninkanelia. Useimmiten marketeissa myytävä kaneli on kassia- eli kiinankanelia, joka sisältää paljon maksalle haitallista
kumariinia. Kun käytät leivonnassa ja ruuanlaitossa luontaisesti kumariinitonta ceyloninkanelia, voit huoletta antaa lastenkin herkutella korvapuusteilla tai lisätä kanelia riisipuuron päälle.


Mausteita kuluu aina, joten Kanelimamman mausteet ovat loistava lahjaidea ystävälle, jolla on jo kaikkea. Kanelimamman nimikkokuvioin koristeltujen maustepakkausten sisällöstä
riittää jopa viisi kertaa pidempään kuin tyypillisistä marketpakkauksista. Maustepakkauksen
takaosassa on tilaa myös omalle tervehdyksellesi lahjan saajalle.

Kanelimamman mausteet ovat suosittuja lisälahjoja keittiöpyyhkeen tai leikkuulaudan kanssa ja kokonaisuus on pidetty yrityslahja vuoden ympäri. Mausteita saa myös postitettavissa pakkauksissa.