kahvi, tee ja kaakao kauniissa lahjapakk

Kahvi, tee ja kaakao

Kanelimamman kahvi


Saimi-mummillani oli tapana maustaa kahviaan kardemummalla, ja nyt nostalgisen pullantuoksuista, aidolla kardemummalla maustettua vanhan ajan kahvia saa myös Kanelimammalta! Joulunaikaan valikoimissa on lisäksi joululta tuoksuva Joulukahvi. Sekin on maustettu aidoilla mausteilla: kardemummalla, Ceylonin kanelilla, inkiväärillä ja neilikalla. Joulun ihanin juoma sopii mainiosti myös yrityslahjaksi. Saat sen myös omalla logolla varustettuna, kunhan olet liikkeellä ajoissa.


Kanelimamman kahvien pohjana on laadukas, suomalaisessa pienpaahtimossa paahdettu Arabica-kahvi, joka maustetaan ja pakataan käsin Suomessa, Kanelimamman omissa tiloissa. Kanelimamman herkkukahvilla nostat kahvihetkesi arjen yläpuolelle. Laadukas maustekahvi on myös aina arvostettu tuliainen!


Kanelimamman kahvi pakataan 160-180 gramman pusseihin, joihin Kanelimamman graafinen kukkakuosi tuo ripauksen mummolatunnelmaa. Herkullinen kahvi juhlistaa hetken kuin hetken!
 


Kanelimamman tee


Valitsin yli sadasta erilaisesta teesekoituksesta kolme omasta mielestäni parasta ja suunnittelin niille kauniit pakkaukset Kanelimamman kuosiin. Kaikki Kanelimamman mausteteet ovat laadukkaita, täyteläisiä ja tuoksuvia. Mausteina on aitoja hedelmiä, kukkia, mausteita ja marjoja. Jokaisen teepakkauksen sisään on kätketty minipostikortti pieneksi yllätykseksi. Valmis lahjatuote!


Päivänsäde (Sunshine) on eksoottisen hedelmäinen tee, joka tuo tropiikin auringon keskelle talveakin! Päivänsäde on ananaksella, papaijalla, rusinoilla ja kehäkukan terälehdillä maustettua mustaa teetä, jonka maku on pehmeän mausteinen.


Hyvä mieli (Good Mood) on marjoilla ja ruusun terälehdillä maustettua vihreää, laadukasta Chun Mee -teetä, jota vihreän teen ystävät arvostavat. Nauti vihreän teen hyvää tekevistä ominaisuuksista yhdistettynä ruusun ja marjojen suloiseen tuoksuun.


Joulun aikaan voit hemmotella itseäsi ja ystäviäsi kanelin ja omenan tuoksuisella Joulun lämpö (Christmas Feeling) -haudukkeella, joka on väriltäänkin kauniin joulunpunaista! Kofeiiniton hedelmähauduke sisältää muun muassa omenanpaloja, appelsiininkuorta, ruusunnuppuja, hibiskuksen terälehtiä ja kanelia.


Anna ystävällesi tuoksuva lahja, joka myös maistuu varmasti!


​Kanelimamman minttusuklaakaakao


Kanelimamman Cacao – minttusuklaan makuinen täyteläinen kaakao on makeutettu tummalla ruokosokerilla ja maustettu luontaisella minttuaromilla. Sekoita kaakaojauhe kuumaan maitoon ja nauti lämmittävästä kaakaohetkestä. Ihana lahja suklaanystävälle yhdessä Choco-suklaatryffeleiden tai Caramel-suolakinuskimanteleiden kanssa!